آشپزی - خوراک مرغ مجلسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغ يك عدد تا 2 كيلوگرم
پياز2 عدد نگيني خرد شده
سيريك تا 2حبه ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده يك و يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك سوم پيمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود.
سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد.
ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود.
بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد.
به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد.
چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد.
سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.
مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد.
سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد.
در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد.
سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
خواص
اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
نکات
چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد.
پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.
سخنرانی بمناسبت ذی الحجه درباره غدیر از سایت راسخون با عنوان شهید آیت الله قاضی طباطبایی - خطبه دوم نماز جمعه محرم - مسئله ولایت 2 (ترکی)
مراثی (نوحه) توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان سید مجید بنی فاطمه - شب چهارم فاطمیه دوم (اسفند 94) - السلام علیکم یا اهل بیت النبوه (تک)
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 73 - مزمل از سایت الکعبه با عنوان المزمل - الانفطار 2
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی درباره زیارت جامعه کبیره از سایت عقیق با عنوان زیارت جامعه کبیره
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت تبیان با عنوان السلام علیک یا امام رضا ع
مناجات توسط حاج رضا بکایی بمناسبت رمضان المبارک درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان نسیم مغفرت
اذان از سایت تبیان با عنوان نوای ملکوتی اذان/ استاد جلیل کربلایی
ترتیل توسط شیخ سعد الغامدی درباره 113 - فلق از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره فلق - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 11 - هود از سایت راسخون با عنوان سوره ی هود آیات 18 تا 23
ندبه انتظار توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان میلاد امام زمان (عج) | حاج سعید حدادیان و حاج سید مهدی میر داماد : دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد (مناجات)
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,934,029