آشپزی - خورش گردو و اسفناج
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
اسفناج خردشده 500 گرم
مغز گردو چرخ شده 400 گرم
گوشت مرغ 650 گرم
پياز متوسط خردشده 2 عدد
رب انار 1 پيمانه
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
شکر 3 قاشق غذاخوري
آبغوره 3 قاشق غذاخوري
روغن، نمک، زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه
سه تا ظرف روي حرارت مي گذاريم داخل هر کدام مقدار کمي روغن مايع مي ريزيم.
پيازخردشده را به سه قسمت تقسيم کرده و هر قسمت را در يکي از ظرفها مي ريزيم.
اين غذا را مي توان با گوشت گوسفند، مرغ، بلدرچين و مرغابي هم درست کرد.
حرارت زير دو تا از ظرفها را کم مي کنيم.
پياز را در ظرف سوم خوب تفت مي دهيم وقتي کامل تفت داده شد و پياز سبک شد گوشت را اضافه مي کنيم و روي حرارت مي گذاريم آرام آرم سرخ شود.
در دو ظرف ديگر پياز را تفت مي دهيم تا رنگ طلايي به خودش بگيرد.
استفاده از ظرف مسي باعث مي شود غذا طعم بهتري داشته باشد.
در يکي از ظرفها که مخصوص خورش گردو است پياز که کمي طلايي شد گردو را اضافه مي کنيم و مقداري تفت مي دهيم اگر گردو يک مقدار در روغن تفت داده شود چربي خودش را بهتر پس مي دهد.
مقداري نمک و زردچوبه هم به گردو اضافه مي کنيم. آب اصافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد. حدود يک ساعت يا يک ساعت و نيم زمان لازم است تا گردو خوب پخته شود.
در ظرف سوم که براي خورش اسفناج است وقتي پياز طلايي شد اسفناج خردشده را اضافه مي کنيم.
هم ساقه و هم برگ اسفناج را استفاده مي کنيم.
اسفناج ها را کاملاً هم مي زنيم.
مدت زمان پخت اسفناج 20 دقيقه است خيلي کم آب اضافه مي کنيم و مي گذاريم کامل بپزد.
وقتي مرغ سرخ شد کمي نمک وزردچوبه اضافه مي کنيم و مي گذاريم کنار.
وقتي مواد هر سه ظرف آماده شد مرغ را به خورش گردو اضافه مي کنيم و يک ساعت هم با گوشت مرغ مي پزيم وقتي جا افتاد اسفناج را هم اضافه مي کنيم.
اگر مي خواهيم رب انار اضافه کنيم به هر دو تا خورش به عنوان چاشني رب انار اضافه مي کنيم اما اگر نخواهيم از رب انار استفاده نمی کنيم.
رب گوجه را داخل روغن کمي تفت داده و شکر و آبغوره اضافه مي کنيم و به عنوان چاشني براي هر دو خورش استفاده مي کنيم.
دقت کنيد اگر در هر يک از خورش ها از يکي از ربها استفاده کنيم غذا مزه بدي خواهد داشت پس براي هر دو از يک نوع رب استفاده کنيد.
سمناني ها معمولاً رب انار استفاده مي کنند.
چاشني نيز همراه خورش سرو مي شود و داخل آن مخلوط نکرديم کنار آن مي گذاريم.
سخنرانی توسط استاد شیخ حسین انصاریان درباره دین از سایت راسخون با عنوان داستان های اخلاقی - تحول پدر و مادر شهید
مراثی (نوحه) توسط کربلایی مجتبی رمضانی بمناسبت محرم الحرام از سایت راسخون با عنوان کربلایی مجتبی رمضانی - شب پنجم محرم 96 - می شمارم من روزای یه سال رو (تک)
تلاوت توسط استاد محمد اللیثی درباره 9 - توبه از سایت الکعبه با عنوان التوبة ایران
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد سید قاسم موسوی قهار بمناسبت رجب المرجب درباره دعای «یا من ارجوه لکل خیر » ماه رجب از سایت شهید آوینی با عنوان دعای یا من ارجوه لکل خیر
مدایح (به شادی ) توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1395 - ولادت حضرت اباالفضل علیه السلام - شعبان المعظمه (سرود)
مناجات توسط حاج مهدی منصوری بمناسبت ذی الحجه درباره دعای عرفه از سایت شهید آوینی با عنوان دعای عرفه_قسمت اول
اذان توسط شیخ محمد علی الطاروطی از سایت الکعبه با عنوان الأذان الثانى
ترتیل توسط شیخ أحمد عامر درباره 54 - قمر از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره قمر - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیات 58 تا 77
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان (عج)
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,928,522