احکام شرعی - احکام زکات/ - نصاب شتر - آیت الله العظمی امام خمینی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1910 - شتر دوازده نصاب دارد: اول : پنج شتر، و زکات آن یک گوسفند است ، و تاشماره شتر به این مقدار نرسد، زکات ندارد. دوم : ده شتر، و زکات آن دو گوسفنداست . سوم : پانزده شتر، و زکات آن سه گوسفند است . چهارم : بیست شتر، و زکات آن چهار گوسفند است . پنجم : بیست و پنج شتر، و زکات آن پنج گوسفند است . ششم :بیست و شش شتر، و زکات آن یک شتری است که داخل سال دوم شده باشد. هفتم :سی و شش شتر، و زکات آن یک شتری است که داخل سال سوم شده باشد. هشتم : چهل و شش شتر، و زکات آن یک شتری است که داخل سال چهارم شده باشد. نهم : شصت و یک شتر، و زکات آن یک شتری است که داخل سال پنجم شده باشد. دهم : هفتاد وشش شتر، و زکات آن دو شتری است که داخل سال سوم شده باشند. یازدهم : نود و یک شتر، و زکات آن دو شتری است که داخل سال چهارم شده باشند. دوازدهم : صد و بیست و یک شتر و بالاتر آن است که باید یا چهل تا چهل تا حساب کند و برای هر چهل تایک شتری بدهد که داخل سال سوم شده باشد، یا پنجاه تا پنجاه تا حساب کند و برای هر پنجاه تا یک شتری بدهد که داخل سال چهارم شده باشد، و یا با چهل و پنجاه حساب کند، ولی در هر صورت باید طوری حساب کند که چیزی باقی نماند، یا اگر چیزی باقی می ماند، از نه تا بیشتر نباشد، مثلا اگر 140 شتر دارد، باید برای صد تا، دوشتری که داخل سال چهارم شده ، و برای چهل تا، یک شتری که داخل سال سوم شده بدهد.و شتری که در زکات داده می شود، باید ماده باشد.
1911 - زکات مابین دو نصاب واجب نیست . پس اگر شماره شترهایی که دارد ازنصاب اول که پنج تا است بگذرد، تا به نصاب دوم که ده تا است نرسیده ، فقط بایدزکات پنج تای آن را بدهد. و همچنین است در نصابهای بعد.
1910 - عروةالوثقى ، کتاب الزکاة،فصل 2، قبل از مسأله 13902-273
1911 - عروةالوثقى ،کتاب الزکاة، فصل 2، مسأله 12912-275
سخنرانی بمناسبت ذی الحجه درباره امام کاظم علیه السلام از سایت راسخون با عنوان سیره امام موسی کاظم 5
مراثی (نوحه) توسط حاج عبدالرضا هلالی درباره حضرت ابوالفضل ع از سایت عقیق با عنوان شور | سیدنا اباالفضل سیدنا اباالفضل
تلاوت توسط استاد محمود علی البنا درباره 21 - انبیاء از سایت الکعبه با عنوان الانبیاء 89-108
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج میثم مطیعی درباره مناجات شعبانیه از سایت عقیق با عنوان مناجات شعبانیه | و اسمع دعائی اذا دعوتک
مناجات توسط حاج حسن خلج بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان حاج حسن خلج - سال 1395 - شب پنجم ماه مبارک رمضان - یا شب افغان شبی یا سحر آه سحری (مناجات)
مدایح (به شادی ) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان هست مرا حسرت تمار ها (مدح-سال95)
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 90 - بلد از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره بلد - حفص از عاصم
اذان توسط استاد مصطفی اسماعیل از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان ضمانت حال یا مؤجل
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,719,482