احکام شرعی - احکام زکات/ - نیت زکات - تطابق با فتوای آیت الله العظمی سیستانی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
تطابق با فتوای
آیت الله العظمی امام خمینی
آیت الله العظمی گلپایگانی
آیت الله العظمی خویی
آیت الله العظمی اراکی
آیت الله العظمی سیستانی
آیت الله العظمی مکارم
آیت الله العظمی فاضل
آیت الله العظمی صافی
آیت الله العظمی بهجت
1957 - انسان باید زکات را به قصد قربت یعنی برای انجام فرمان خداوند عالم بدهد و در نیت معین کند که آنچه را می دهد زکات مال است یا زکات فطره ، ( بلكه اگر مثلا زكات گندم و جو بر او واجب باشد، و بخواهد پولي را به عنوان قيمت زكات بدهد، بايد معين كند كه زكات گندم است يا زكات جو.)ولی اگر مثلا زکات گندم و جو بر او واجب باشد لازم نیست معین کند چیزی را که می دهد زکات گندم است یا زکات جو.
1958 - کسی که زکات چند مال بر او واجب شده اگر مقداری زکات بدهد و نیت هیچ کدام آنها را نکند، چنانچه چیزی را که داده هم جنس یکی از آنها باشد زکات همان جنس حساب می شود، ( ولي اگر مقداري پول نقره يا اسكناس بدهد كه هم جنس هيچ كدام آنهانيست بعضي گفته اند: به همه آنها قسمت مي شود، ولي اين خالي از اشكال نيست واحتمال دارد كه از هيچ كدام حساب نشود و در ملك مالك باقي بماند.) و اگر هم جنس هیچ کدام آنها نباشد به همه آنها قسمت می شود پس کسی که زکات چهل گوسفند و زکات پانزده مثقال طلا بر او واجب است اگرمثال یک گوسفند از بابت زکات بدهد و نیت هیچ کدام آنها را نکند زکات گوسفندحساب می شود ولی اگر مقداری نقره بدهد به زکاتی که برای گوسفند و طلا بدهکار است تقسیم می شود.
1959 - اگر کسی را وکیل کند که زکات مال او را بدهد ( موقعي كه زكات را به آن وكيل مي دهد، بايد نيت كند كه آنچه را وكيل او بعدا به فقير مي دهد زكات باشد، و احوط اين است كه نيت او تا زمان رسيدن زكات به فقير مستمر باشد.) چنانچه وکیل وقتی که زکات را به فقیر می دهد از طرف مالک نیت زکات کند کافی است .
1960 - ( اگر مال را به قصد زكات ، ولي بدون قصد قربت به حاكم شرع يا به فقيربدهد، بنابر اقوي زكات حساب مي شود، هر چند چون بدون قصد قربت داده گناه كرده است .) اگر مالک یا وکیل او بدون قصد قربت زکات را به فقیر بدهد و پیش از آن که آن مال از بین برود خود مالک نیت زکات کند زکات حساب می شود.
سخنرانی توسط مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی از سایت عقیق با عنوان ناله مردگان
مراثی (نوحه) توسط کربلایی محمدحسین حدادیان بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان کربلایی محمد حسین حدادیان - روز ششم محرم 96 - تموم زندگیم برا تو (شور)
تلاوت توسط استاد سید متولی عبد العال درباره 36 - یس از سایت الکعبه با عنوان یس 1-45
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محسن فرهمند آزاد درباره امام جواد علیه السلام از سایت تبیان با عنوان زیارت امام جواد ع
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت علی اکبر ع از سایت شهید آوینی با عنوان از عربده ام پر شده میخانه ام امشب
مناجات درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان بیا ای قطره یک دم اهل دل شو/ احمد صالحی
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 107 - ماعون از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ماعون - حفص از عاصم
اذان توسط شیخ محمد علی الطاروطی از سایت الکعبه با عنوان الأذان الثانى
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی مظاهری درباره دین از سایت راسخون با عنوان شرایط حد سرقت، صاحب مال باید مطالبه کند
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت راسخون با عنوان بیا مهدی بیا دورت بگردم
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 10
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,759,169