آشپزی - خورش به
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت خورشي350 گرم
به 2 عدد متوسط
آلو بخارا 100 گرم
پياز يك عدد متوسط
شكر يك قاشق سوپخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران ساييده شده يك قاشق چايخوري
زردچوبه يك قاشق چايخوري
طرز تهیه
ابتدا بهها را شسته و پس از پوست گرفتن، به صورت هلالي برش بزنيد.
سپس داخل تابهاي مقداري روغن بريزيد و بهها را داخل آن سرخ كنيد.
پس از اينكه برشهاي به، تغيير رنگ پيدا كرده و نرم شدند، شعله اجاقگاز را خاموش كنيد و تابه را كنار بگذاريد.
نكته: شما ميتوانيد به جاي پوستكندن بهها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهيد.
آلو بخاراها را بشوييد و داخل كاسه كوچكي حاوي آب، به مدت 2 ساعت خيس كنيد.
نكته: با توجه به اينكه آلو نقش طعمدهنده به غذا را بر عهده دارد، ميزان آن را بسته به ذائقهتان ميتوانيد كمتر يا زيادتر كنيد.
پياز را هم پوست كنده و پس از شستن به صورت خلالي خرد كنيد.
سپس در قابلمهاي كه براي پخت خورش آماده كرده بوديد، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد.
وقتي روغن داغ شد، پياز خردشده را داخل آن بريزيد و کمي تفت دهيد.
حين سرخشدن، زردچوبه را هم به پياز اضافه كنيد.
در اين فاصله زماني، گوشت را بشوييد و به اندازه مناسب براي خورش خرد كنيد.
سپس داخل سبدي بريزيد تا آب حاصل از شست و شوي آن خارج شود.
حالا در مراحل پاياني سرخشدن پيازها، گوشت خردشده را به آن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا تكههاي گوشت نيز در روغن تفت داده شوند.
پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پياز مخلوط كنيد.
در قابلمه حاوي گوشت و پياز داغ، مقداري آب جوش بريزيد.
در قابلمه را بگذاريد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا گوشت بپزد.
قبل از كاملشدن پخت گوشت، يا پس از گذشت حدود يك ساعت، آلو بخاراي خيسشده را به آن اضافه كنيد و به حرارتدادن ادامه دهيد تا گوشت به طور كامل بپزد.
نكته: شما ميتوانيد آلوها را در ظرف ديگري به صورت جداگانه بپزيد و سپس به گوشت اضافه كنيد، ولي پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعمدارشدن بيشتر گوشت و در نتيجه خورش ميشود.
پس از آنكه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شديد، بههاي سرخشده را به همراه شكر به مواد اضافه كنيد.
نكته: مقدار شكر بستگي به ذائقه شما دارد.
اگر بههاي خريداريشده براي خورش ترشمزه هستند، مقدار شكر را بيشتر كنيد.
در مرحله پاياني، ابتدا رب را در تابه كوچكي به صورت جداگانه در كمي روغن تفت دهيد تا طعم خامي آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد.
ميزان حرارت شعله را كم كنيد و بگذاريد خورش به مدت يكربع ديگر نيز به جوشزدن ادامه دهد. حالا ديگر خورش آماده است.
نكته: اگر آب باقيمانده براي خورش كافي نبود، مقداري آب جوشيده به آن اضافه كنيد و بگذاريد 1 تا 2 دقيقه بجوشد.
سخنرانی توسط استاد حاج مهدی توکلی درباره دین از سایت راسخون با عنوان برکت زندگی
مراثی (نوحه) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رجب المرجب درباره حضرت زینب س از سایت شهید آوینی با عنوان نمیشه باورم که وقت رفتنه/ شور
تلاوت توسط استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد درباره 27 - نمل از سایت الکعبه با عنوان النمل 1 - 31
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد عباس صالحی درباره دعای سلامتی امام زمان عج - اللهم کن لولیک از سایت راسخون با عنوان مرحوم حاج عباس صالحی - دعای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای فرج)
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت علی اکبر ع از سایت شهید آوینی با عنوان پیغمبرانه بود ظهوری که داشتی
مناجات توسط حاج سعید حدادیان از سایت عقیق با عنوان مناجات خوانی
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان
ترتیل توسط استاد خالد القحطانی درباره 34 - سباء از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره سباء - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 15 - حجر از سایت راسخون با عنوان سوره ی حجر آیات 41 تا 43 -2
ندبه انتظار توسط حاج منصور ارضی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
کتاب صوتی توسط حجت الاسلام و المسلمین علی ملکی از سایت پی سی دانلود با عنوان ترجمه شنیداری قرآن کریم - ویژه جوانان و نوجوانان - علی ملکی - سوره الجمعه
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,808,331