آشپزی - کباب بلغاری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند يا فيله گوساله 500 گرم
سينه مرغ بدون استخوان 300 گرم
زعفران دم كرده 2 قاشق چايخوري
كره 100 گرم
سس سويا 1 قاشق غذا خوري
پياز متوسط 2 عدد ( ريز رنده شده )
نمك و ادويه به مقدار لازم
طرز تهیه
سينه مرغ را به قطعات يك دست در اندازه 3 در 4 سانتيمتر برش دهيد.
گوشت را نيز به عرض دو سانتيمتر و طول 10-12 به صورت نواري ببريد.
آب پياز را گرفته و آن را در ظرفي همراه با سس سويا و نصف زعفران مخلوط كنيد.
مرغ را روي تخته كار بگذاريد و گوشت فيله يا راسته را دور آن بپيچيد.
طوري كه مرغ ميان يك نوار از گوشت قرار بگيرد.
در هر سيخ 6-8 تكه به همين صورت آماده كنيد.
با قلموي تميز مخصوص از مخلوط پياز و زعفران روي كباب ها بماليد.
بهتر است روي ذغال كباب كنيد ولي اگر در دسترس نبود ميتوانيد از انواع كباب پز هاي برقي يا گازي نيز استفاده كنيد.
دقت كنيد حرارت بسيار ملايم باشد تا كباب ها كاملا مغز پخت شوند.
بعد از اينكه كمي كباب خودش را گرفت ( آب آن كشيده شد روي حرارت ) كره را آب كنيد و باقيمانده زعفران و كمي نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و دوباره با قلمو روي كباب ها بماليد.
بعد از اتمام كار نيز اين كار را دوباره تكرار كنيد.
اين عمل باعث جلوگيري از خشك شدن كباب ها حين پخت و همچنين باعث مغز پخت شدن گوشت ميشود.
خواص
اين غذا به دليل داشتن مقدار زيادي گوشت قرمز و سفيد و سس سويا، منبع خوبي براي كلسيم و پروتيئن است.
افرادي كه چربي خون بالا يا فشار خون بالا دارند، در خوردن اين غذا زياده روي نكنند بهتر است.
گوشت قرمز براي افرادي كه ناراحتي قلبي دارند مضر است.
نکات
براي نرم كردن انواع گوشت ميتوانيد يك عدد كيوي را ورق ورق كرده و لابه لاي گوشت به همراه كمي پياز بگذاريد.
پياز براي گرفتن بوي خامي انواع گوشت سفيد و قرمز و كيوي براي نرم كردن گوشت ها به كار ميروند.
دقت كنيد كه زمان خواباندن گوشتها در مخلوط كيوي و پياز بيشتر از 15 دقيقه نباشد.
وگرنه گوشت بافت سفت خود را به كلي از دست ميدهد و مزه بدي هم پيدا ميكند.
به جاي كيوي از انجير تازه هم براي اين منظور ميتوانيد استفاده كنيد.
هيچ وقت در ابتداي پخت انواع گوشت قرمز ( به صورت كباب يا خورش يا... ) از نمك براي مزه دار كردن گوشت استفاده نكنيد.
زيرا باعث سفت و دير پز شدن گوشت ميشود.
سخنرانی توسط حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از سایت مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن با عنوان داستانهای قرآن، داستان حضرت موسی(ع) – 9
مراثی (نوحه) توسط حاج مهدی سلحشور بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت راسخون با عنوان حاح مهدی سلحشور - شب ششم محرم 96 - من مات علی حب حسین مات شهیدا (زمینه اول)
تلاوت توسط استاد محمود شحات انور درباره 42 - شوری از سایت الکعبه با عنوان آخر الشورى والاعلى والفاتحه وأول البقره بحصة الرهبان بدیرب نجم 23-6-2009
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج محمود کریمی درباره دعای مجیر از سایت عقیق با عنوان دعای مجیر
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت رجب المرجب درباره امام علی علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان میباره از آسمون ستاره با عشقش (سرود،سال 94،جدید)
مناجات توسط محسن حسن زاده درباره راز و نیاز با خدا از سایت تبیان با عنوان ملکا...
اذان از سایت تبیان با عنوان گلبانگ اذان/ حرم امام رضا علیه السلام
ترتیل توسط شیخ شیرزاد عبدالرحمن طاهر درباره 19 - مریم از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره مریم - حفص از عاصم
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 1 - حمد از سایت راسخون با عنوان سوره ی حمد آیه ی 2 -4
ندبه انتظار توسط حاج سیدمجید بنی فاطمه بمناسبت محرم الحرام درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان صبا اگر گذری افتدد به کشور دوست
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 15
کلیپ سخنان توسط آیت الله العظمی بهجت درباره دین از سایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت ره با عنوان دعا برای نجات همه مسلمانان از بلاها
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
|
سایت جایگزین
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 208,804,722