آشپزی - خوراک مغز

مواد لازم
مغز گوسفند 3 تا 4 عدد ( مغز گوساله 1 عدد حدوداً 250 گرم )
فلفل نکوبيده 5 تا 6 عدد
پياز نگيني شده نصف پيمانه
سير 1 تا 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
جعفري خرد شده نصف پيمانه
پودر نان نصف پيمانه
پودر زيره سياه نصف قاشق چايخوري
جوز هندي نصف قاشق چايخوري
پياز متوسط 1 عدد
پودر نان به مقدار لازم
روغن مايع به مقدار لازم
طرز تهیه
مغز را در آب سرد قرار دهيد و پوست و رگ و ريشه آن را به دقت بگيريد.
سپس آن را شسته، در قابلمه گذاشته، فلفل نساييده، پیاز، سير، مقداري نمک و به اندازه کافي آب به مغز اضافه کرده و بگذاريد تا به مدت 15 ـ 20 دقيقه بپزد.
سپس آن را در صافي ريخته تا آب آن گرفته شود شود.
مغز را به کمک چنگال کمي نرم کنيد.
سپس 1 عدد تخم مرغ، نمک، فلفل، زيره، جوزهندي، پیاز نگيني شده، جعفري و نصف پيمانه پودر نان را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنيد و آن را يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
سپس 1 عدد تخم مرغ را با چنگال زده و يا کمي نمک و فلفل و ادويه آن را مزه دار کنيد.
مقداري از مايه مغز را برداشته به شکل دايره درآورده ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر نان بغلتانيد و در روغن فراوان داغ انداخته و سپس حرارت را متوسط کرده و دو طرف آن را سرخ نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882