آشپزی - خوراک مرغ به طرز ایتالیائی

مواد لازم
گوشت مرغ ۲۰۰۰ گرم
پیاز۴ عدد
روغن زیتون ۵ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ فنجان
قارچ 1 فنجان
فلفل هندی ۱عدد
آرد سفید ۰.۵ فنجان
سیر۱عدد
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
مرغ را قطعه قطعه کرده به آن، فلفل و نمک زده کمی در آرد بغلطانید.
سپس روغن را در کماجدان ریخته، مدت ده دقیقه قطعات مرغ را سرخ کنید به‌طوری که دو طرفش پخته شود.
تخم‌های فلفل را بیرون آورده و آن را از طول بریده و پیاز و سیر و گوجه فرنگی مخلوطش کرده تمام موارد فوق را به جوجه اضافه کنید.
سرپوش ظرف را گذاشته برای مدت چهل دقیقه غذا را آهسته هم بزنید.
سپس قارچ‌ها را افزوده مجدداً برای مدت پانزده دقیقه هم بزنید.
همین که قارچ و گوشت مرغ نرم شد.آن را از روی آتش برداشته گرما گرم نوش جان کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495