آشپزی - خوراک مرغ انگوری

مواد لازم
روغن زيتون 3 قاشق غذاخوري
سينه مرغ بدون پوست و استخوان 4 تکه
آب مرغ 1 14 پيمانه
پياز قرمز خلال شده1 عدد
آب1 14 پيمانه
انگور قرمز بدون هسته115 گرم
نمک وفلفل به مقدار لازم
برگ ريحان تازه جهت تزيين به مقدار لازم
سالاد از انواع مورد نظر جهت سرو با غذا
طرز تهیه
2 قاشق غذاخوري از روغن را در ماهيتابه بزرگ و گودي حرارت داده و تکه هاي مرغ را روي حرارت متوسط حدود 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند، بعد آنها را از ماهيتابه درآوريد و روي کاغذ خشک کن مخصوص قرار دهيد تا روغن اضافي شان جذب شود.
بقيه روغن را در ماهيتابه حرارت داده و پياز را حدود 3 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم و قهوه اي رنگ شود.
دراين مرحله آب و آب مرغ را با هم مخلوط کنيد و در ماهيتابه گودي بريزيد و بجوشانيد و مقداري نمک و فلفل به آن بزنيد و بعد مرغ ها را درآن بريزيد.
پس از جوش آمدن حرارت را کم کنيد و درب ظرف را بگذاريد و مواد را حدود 20 دقيقه بپزيد تا مرغ ها کاملاً نرم شوند. در طي اين مدت غذا را هم بزنيد.
انگورها را دو نيم کرده و آنها را به مخلوط قبل بيفزاييد وروي حرارت ملايم قرار دهيد.
نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و بعد آن را در ظرف مورد نظرتان بريزيد و با برگ ريحان تازه تزيين نموده و به همراه انواع سالادهاي مورد نظرتان سرو نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744