آشپزی - خوراک ماکارونی پیچ با سوسیس و قارچ

مواد لازم
60 میلی لیتر یا ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یك ساقه كرفس
یك حبه سیر
۲۲۵ گرم سوسیس
۲۲۵ گرم قارچ
یك قاشق غذاخوری آب لیموترش
یك قاشق غذاخوری پودر آویشن خشك شده و یا پودر ارگانو
نمك، فلفل، جعفری
طرز تهیه
ابتدا ماكارونی را به روش معمول پس از به جوش آوردن آب و اضافه كردن نمك و كمی روغن در آب ریخته و طبق دستور نوشته شده بر روی بسته بندی، آن را بپزید.
سپس آب كشی كرده و مدتی صبر كنید تا سرد شود در این فاصله زمانی كرفس، سیر و قارچ را ریز خرد كرده و سوسیس ها را نیز حلقه كنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و پس از داغ شدن آن، كرفس و سیر خرد شده را داخل روغن ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
البته این مدت بستگی به پخت كرفس ها دارد.
لازم به ذكر است مراقب باشید كه كرفس ها قهوه ای رنگ نشوند در ضمن شما می توانید ابتدا كرفس ها را تفت داده و سپس در مرحله ای نزدیك به پخت، سیرهای خرد شده را اضافه كنید تا سیرها نسوزند.
سوسیس های حلقه حلقه شده را به روغن حاوی كرفس و سیر اضافه كرده و به مدت ۵ دقیقه مرتب به هم بزنید تا سوسیس ها سرخ شده و رنگ آنها مایل به قهوه ای شود.
سپس قارچ ها را به همراه آب لیمو به مواد قبلی افزوده و مدت ۴ دقیقه همزمان همه مواد را دوباره تفت دهید.
در طول این مدت مرتب مواد را به هم بزنید تا قارچ ها نرم شوند.
نمك، فلفل و آویشن را به مواد اضافه كرده به هم بزنید.
در پایان در ظرفی بزرگ این مواد را به ماكارونی پیچ اضافه كرده و با هم مخلوط كنید.
برای تزئین و مزه دار كردن این خوراك كمی جعفری خرد شده بر روی آن ریخته و سرو كنید.
یك پیشنهاد این خوراك با پنیر پارمسان نیز بسیار خوشمزه می شود.
بنابراین شما می توانید در پایان همزمان با جعفری خرد شده، مقداری نیز پنیر پارمسان رنده شده بر روی آن بریزید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221