آشپزی - خوراک ماهی اسپانیایی

مواد لازم
کاپاريس 1 قاشق غذاخوري
سير 2 حبه
جعفري پاک کرده 100 گرم
پودر نان تست 100 گرم
پنير سفيد نرم 60 گرم
ارگانو 1 قاشق مرباخوري
روغن زيتون بي بو 2 قاشق غذاخوري
فيله ماهي 1 کيلو
گوجه فرنگي 500 گرم
سرکه سفيد 3 تا 4 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
کاپاريس، سير و جعفري را بکوبيد تا له شوند.
پودر نان تست، پنير وارگانو را با نوک انگشت با هم مخلوط کنيد تا مانند خرده نان شوند، سپس با مخلوط کاپاريس مخلوط کنيد
کف ظرف مورد نظر را روغن زيتون ريخته وفيله هاي شسته و خشک را درون ظرف بچينيد.
سپس مقداري از مايه را روي آن پخش کرده وحلقه هاي گوجه فرنگي پوست گرفته را روي تمام ماهي ها بچينيد و سرکه را روي آن بريزيد.
در انتها باقي مايع را روي آن ها بريزيد و 30 دقيقه در فر داغ آن را بپزيد.
نکات
مي توانيد فيله هاي ماهي را 12 ساعت قبل در مايه آب ليموترش تازه، سرکه، روغن زيتون بي بو، نمک، فلفل، سيز و پياز خرد شده بخوابانيد تا طعم دار شود.
در صورت پيدا نکردن کاپاريس يا خاويار گياهي مي توانيدازغوره غوره يا غوره شور استفاده کنيد.
مي توانيد وقتي حلقه هاي گوجه فرنگي را چيديد، يک دوم پيمانه هم آب گوجه فرنگي روي حلقه ها بريزيد.
ما براي تزيين اين غذا از تخم گشنيز استفاده کرده ايم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495