آشپزی - خوراک گوشت و سبزیجات

مواد لازم
روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوري
فيله گوساله بريده شده به قطعات 25 سانتي متري 675 گرم
پياز ريز پوست کنده 350 گرم
سير له شده1 عدد
قارچ ريز225 گرم
آلو قيصي کوچک 34 پيمانه
آب گوشت 2 پيمانه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
سبزي هاي تازه خرد شده از انواع مورد نظر 2 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ کرده 200 گرم
آرد 1 پيمانه
طرز تهیه
فر را با 160 درجه سانتي گراد روشن کنيد.
روغن رادر قابلمه بزرگي حرارت داده و گوشت هاي تکه شده را در آن تفت دهيد تا قهوه اي رنگ شوند،سپس آنها را از قابلمه خارج کنيد.
پيازهاي ريز درسته را به همراه سير وقارچ در باقيمانده روغن حدود 5 دقيقه تفت دهيد وهم بزنيد، بعد مجدداً تکه هاي گوشت را در قابلمه بريزيد وقيصي، آب گوشت ورب گوجه فرنگي را به همراه مقدار مناسبي نمک و فلفل به مواد بيفزاييد.
پس از جوش آمدن آب ظرف را از روي حرارت گاز برداريد و درب آن را ببنديد و حدود 15 تا 2 ساعت در فر قرار دهيد تا گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
در طي اين مدت مواد را يک تا 2 بار هم بزنيد و در صورت لزوم به آن مقداري آب مرغ يا آب بيفزاييد.
در طي اين مدت آرد و گوشت چرخ کرده را در کاسه اي با سبزي هاي معطر مخلوط کرده و به شکل کوفته قل قلي درآوريد ودر ظرف نشکني ريخته و داخل فر بگذاريد.
درب ظرف را برداريد و حدود 20 دقيقه حرارت فر را زياد کنيد و بعد آن را از فر در آورده و در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با سبزي هاي تازه تزيين نموده و سرو نماييد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744