آشپزی - خوراک گوشت مکزیکی

مواد لازم
۷۵۰ گرم گوشت استیكی
۳۵ گرم پودر مخصوص تاكو(یا ادویه معمولی)
۲ قاشق سوپخوری روغن مایع
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
۱ عدد فلفل دلمه ای زرد
۱ عدد پیاز قرمز
۴ عدد گوجه فرنگی كوچك
۲ قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده
طرز تهیه
گوشت را به صورت نوارهای باریك خرد كنید.
روغن را در یك تابه نچسب بزرگ داغ كنید.
پیاز را خلال كرده و با گوشت در تابه بریزید.
گوشت و پیاز را تفت دهید تا زمانی كه گوشت كاملاً پخته و برشته شود.
نمك و ادویه را اضافه كنید و بعد از چند تفت آنها را در ظرف دیگری خالی كنید.
فلفل ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و در همان تابه تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت و پیاز را به تابه برگردانید.
گوجه فرنگی ها را به صورت خلال های باریك خرد كنید و با گشنیز به غذا اضافه كنید و چند تفت بدهید تا گوجه داغ شده و كمی نرم شود.
غذا آماده سرو است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495