آشپزی - خوراک گوشت گوساله با آبلیموی تازه

مواد لازم
گوشت سردست گوساله جوان یک و نیم کیلوگرم
هویج متوسط۲ تا ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط۳ تا ۴ عدد
لیموترش۳ تا ۴ عدد
سیر۳ تا ۴ پر
نعناع و ترخان خرد کرده۲ قاشق سوپخوری
کره۱۰۰ گرم
پیاز ریز سفید۵۰۰ گرم
روغن مایع۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آرد گندم۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه می کنیم.
روغن مایع را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم تا گرم شود.
ورقه های گوشت را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم می کنیم.
در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شود.
گوشت را بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد.
۱ لیوان آب را با سبزیهای خرد شده و سیر کوبیده در داخل گوشت می ریزیم.
وقتی گوشت کمی پخت، هویج را پوست کنده، حلقه حلقه می بریم.
پیاز را هم پوست کنده می شوییم.
هویچ و پیاز خرد شده را داخل گوشت می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا گوشت و سبزیها پخته شود ولی له نشود.
روی گوجه فرنگیها آبجوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته، خرد می کنیم.
آرد را با کره کمی سرخ می نماییم و در اواخر طبخ داخل گوشت می ریزیم.
کمی نمک و فلفل، و آب دو عدد از لیموها را گرفته، داخل گوشت می ریزیم.
گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف می کشیم و ۱عدد لیموترش را پوست کرده، به شکل حلقه های نازک می بریم و روی گوشت می چینیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228