آشپزی - خوراک رنگارنگ

مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت
هشت حبه سیر
یک عدد برگ بو
ی دو عدد شلغم
چهار عدد سیب زمینی
سه عدد هویج
یک عدد کلم کوچک
طرز تهیه
چربی های گوشت را جدا کرده و بدون آن که آن را خرد کنید، درون آب قرار داده و روی حرارت بگذارید و سیر و برگ بو را به آن اضافه کرده و بگذارید مواد برای چهار ساعت با هم بپزد.
سپس سیب زمینی، شلغم، هویج و کلم را خرد کرده و درون قابلمه بریزید و برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را با هم پخته و صبر کنید تا آب آن کاملاً تمام شود.
فقط توجه داشته باشید که سبزیجات له نشوند.
گوشت را از ظرف درآورده و ورقه ورقه کرده و در کنار سبزیجات به عنوان شام یا ناهار ساده و مقوی میل کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228