آشپزی - خوراک دل مرغ با نان جو

مواد لازم
دل مرغ700گرم
پياز3عدد متوسط
شير1پيمانه
آرد2 قاشق سوپخوري
خامه100گرم
قارچ درشت6 عدد
ريحان درشت خرد شده3 قاشق سوپخوري
پنير پيتزا100گرم
روغن، نمک، فلفل به مقدار کافي
نان جويک قرص بزرگ
طرز تهیه
دل مرغ را پاک کرده، رگ بالاي آن را گرفته ابتدا از درازا به دو قسمت و سپس هر قسمت را به دو قسمت کوچکتر برش دهيد.
سپس دل خرد شده را شسته و با کمي روغن سرخ کنيد تا بپزد.
دو عدد پياز باقي مانده را خلال کرده در 2 قاشق روغن سرخ کنيد و پس از طلايي شدن کنار بگذاريد.
با دو قاشق روغن يا کره، شير و آرد، سس سفيد درست کنيد.به اين ترتيب که کره را ذوب کرده، دو قاشق آرد را درآن تفت داده و سپس شير را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنيد تا يکدست شود.
در نهايت سس را با کمي نمک و فلفل مزه دار کرده، از روي حرارت برداريد و خامه را کاملاً با مواد مخلوط کنيد.
پس از پخته شدن دل قارچ را به قطعات درشت خرد کرده و به آن اضافه کنيد و سس سفيد و خامه آماده را با آن مخلوط کنيد.
در اين مرحله پياز داغ را افزوده، خوراک را از روي حرارت برداشته و در نهايت ريحان خرد شده ونيمي از پنير رنده شده پيتزا را با مواد مخلوط نماييد.
توجه داشته باشيد که آب خوراک بايد کاملاً کشيده شود.
نان جو را طوري برش دهيد که بتوان داخل آن رابا مواد مخلوط نماييد.
توجه داشته باشيد که آب خوراک بايد کاملاً کشيده شود.
نان جو را طوري برش دهيد که بتوان داخل آن را با مواد تهيه شده پر کرد.
روي مواد را باقي مانده پنير رنده شده، کمي ريحان و يک گوجه فرنگي کوچک تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495