آشپزی - خوراک پنیر محلی

مواد لازم
روغن مايع 3 قاشق سوپ خوري
زيره ي سبز 2 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خرد کرده 7 عدد
پنير محلي خرد کرده 200 گرم
پودر فلفل قرمز يک دوم قاشق چاي خوري
نمک 1 قاشق چاي خوري
زرد چوبه 1 قاشق چاي خوري
نخود فرنگي پخته 50 گرم
خامه 100 گرم
گشنيز خرد کرده 4 قاشق سوپ خوري
آب ليمو ترش 2 قاشق سوپ خوري
طرز تهیه
قابلمه اي روي اجاق بگذاريد و روغن را در آن گرم کنيد.
زيره را در روغن تفت دهيد تا عطر آن بلند شود و رنگش مايل به طلائي يا قهوه اي گردد.
بعد گوجه فرنگي را بيفزائيد و تفت دهيد.
حالا پنير، فلفل قرمز، نمک، زردچوبه و نخود فرنگي را اضافه کنيد و به مدت 4 تا 5 دقيقه روي اجاق نگه داريد.
اکنون خامه، گشنيز و آب ليمو ترش را بيفزائيد و مخلوط کنيد.
پس از 5 دقيقه، خوراک را از روي حرارت برداريد و در ظرف مناسبي بکشيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495