آشپزی - خوراک اسفناج و لوبیا

مواد لازم
سير داغ 1 قاشق سوپخوري
پياز داغ 2 قاشق سوپخوري
اسفناج 500 گرم
لوبيا چشم بلبلي يک دوم پيمانه
نمک به ميزان لازم
ماست به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سير داغ و پياز داغ را در قابلمه اي ريخته و اسفناج را کاملا شسته و درشت خرد کرده ايد.
مقدار بسيار کمي آب حدود به همراه لوبيا که قبلاً نيم پز شده و مقداري نمک بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد و جابيفتد.
اين خوراک همراه با ماست و نان سرو مي شود.
خواص
اين دستور 42 گرم کربوهيدرات، 34 گرم پروتئين، 18 گرم چربي، 466 کيلوکالري انرژي دارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495