آشپزی - خوراک مرغ مجلسی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
مرغ يك عدد تا 2 كيلوگرم
پياز2 عدد نگيني خرد شده
سيريك تا 2حبه ورقه شده
نمك، فلفل، زردچوبه، ادويه مخلوط، پودرتخم گشنيزوزيره آسياب شده يك و يك دوم قاشق چايخوري
محلول زعفران يك قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق سوپخوري
كره 3 قاشق سوپخوري
آب يك سوم پيمانه
طرز تهیه
ابتدا مرغ را از پشت و از گودي گردن از وسط استخوان فقرات تا پايين برش دهيد تا به دوقسمت مساوي تقسيم شود.
سپس قسمت ران را از گودي كمر برش دهيد و از سينه جدا كنيد.
ماهيچه ي ران را از مفصل برش دهيد تا ران به دو قسمت تقسيم شود.
بال را از سينه جدا نموده و سينه را به دو قسمت تقسيم كنيد.
به اين صورت مرغ را به قطعات مناسب تقسيم كرده ايد.
چربي هاي مرغ را جدا و مرغ را بشوييد و در صافي قرار دهيد.
نمك، فلفل، ادويه ي دلخواه، محلول زعفران، كره ي آب شده، رب گوجه فرنگي و آب را مخلوط كنيد تا سس مناسبي به دست آيد.
سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.
مقداري از پياز خرد شده و كمي سير ورقه شده را روي مرغ قرار دهيد.
سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.
مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد.
در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف جوش بيايد.
سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس آن غليظ شود.
سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ ها بريزيد و با چلوي زعفراني تزيين سپس سرو كنيد.
خواص
اين دستور 1068 كيلوكالري انرژي، 15 گرم كربوهيدرات، 72 گرم پروتئين و 80 گرم چربي دارد.
نکات
چربي هاي مازاد مرغ را جدا ولي پوست مرغ را جدا نكيند زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي آورد.
پس از طبخ پوست آن را جدا كرده، سرو نماييد.
قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم كنيد زيرا برش هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقيمانده خوراك مي گردد.
درصورت دلخواه مي توانيد مرغ را با حجم زياد با همين روش براي مراسم گوناگون طبخ كنيد زيرا علاوه بر داشتن روش طبخ آسان، طعم و مزه ي خوبي دارد.
نمك گوشت هاي سفيد در ابتداي طبخ اضافه مي گردد.
مراثی (نوحه) توسط حاج سلیم موذن زاده بمناسبت محرم الحرام درباره امام حسین علیه السلام از سایت شهید آوینی با عنوان عاشورا 2
ادعیه (دعاخوانی) توسط استاد میثم وحید تمار بمناسبت رمضان المبارک درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت شهید آوینی با عنوان دعای ابوحمزه ثمالی_قسمت اول
سخنرانی توسط مرحوم کافی درباره دین از سایت راسخون با عنوان نشانه ها ی مومن-سقا2
مناجات توسط حاج سید مهدی میرداماد بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان سید مهدی میر داماد - سال 1395 - شب هشتم ماه مبارک رمضان - کجاست اهل دلی که نگه ما بکند - مناجات
مدایح (به شادی ) توسط حاج محمود کریمی بمناسبت ذی الحجه درباره ازدواج حضرت علی ع و حضرت فاطمه س از سایت شهید آوینی با عنوان خدا شاهد عقده، علی شده دوماد پیغمبر
تلاوت توسط استاد دکتر احمد احمد نعینع درباره 18 - کهف از سایت الکعبه با عنوان الکهف 32-42 الاذان مصر
اذان توسط استاد محمد صدیق منشاوی از سایت الکعبه با عنوان الاذان 1
ندبه انتظار توسط حاج مهدی سماواتی از سایت عقیق با عنوان مناجات با امام زمان عج
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره دعای ابوحمزه ثمالی از سایت راسخون با عنوان دعای ابو حمزه ثمالی نمونه ای از اصرار در دعا
ترتیل توسط شیخ ابوبکر الشاطری درباره 51 - ذاریات از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ذاریات - حفص از عاصم
کلیپ سخنان توسط استاد رائفی پور درباره جامعه از سایت فاراقلیط با عنوان مجاهدین بی ادعا 2
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 07
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 174,320,221