آشپزی - خوراک گوشت و نخود با کارى

مواد لازم
يك قاشق سوپخورى روغن مايع
يك عدد سير كوبيده
دو قاشق چايخورى پودر كارى
۴۰۰ گرم گوشت فيله گوسفند خرد شده به صورت نوارهاى باريك
يك عدد پياز متوسط خلال شده
۱۵۰ گرم لوبيا سبز
۳۰۰ گرم نخود پخته
دو عدد گوجه فرنگى كوچك خرد شده
۵۰۰ گرم اسفناج خرد شده
يك قاشق چايخورى آرد ذرت
دو سوم پيمانه آب
يك عدد قرص سوپ با طعم گوشت
طرز تهیه
روغن را در تابه بزرگى داغ كنيد و سير و كارى را در آن ريخته تفت دهيد.
گوشت را در آن ريخته و تفت دهيد تا كاملاً سرخ شده و برشته شود.
گوشت را از تابه خارج كرده و كنار بگذاريد.
لوبيا را با مقدار خيلى كمى آب بپزيد به طورى كه فقط ترد شود.
پياز و لوبيا را كه پس از پخت از صافى ريخته و آب اضافى آن را گرفته ايد در تابه بريزيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود.
گوشت را همراه با نخود، گوجه فرنگى و اسفناج به آنها اضافه كنيد.
آرد ذرت را در آب حل كنيد، قرص سوپ را خرد كنيد و در مخلوط آب و آرد ذرت بريزيد و همه را در تابه به غذا بيفزاييد.
درحالى كه غذا را گاهى هم مى زنيد بگذاريد به جوش آمده و آنقدر بجوشد تا مقدار كمى از آب باقى مانده و غليظ شود.
سپس در ظرف مناسب ريخته و سرو كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744