آشپزی - خوراک گوشت با سس ماهی تن

مواد لازم
فيله يا راسته يا مغز ران گوساله يك تكه 900 گرم
آب 2 پيمانه
سير 5 حبه
هويج يك عدد
پياز يك عدد
ميخك يك عدد
نمك و فلفل سياه تازه كوبيده به ميزان لازم
مواد لازم براي سس تن
مايونز 300 گرم
آب ليموترش تازه حدودا يك چهارم پيمانه
تن ماهي در روغن زيتون 150 گرم
فلفل سياه تازه كوبيده نصف قاشق چايخوري
كاپاريس يك پيمانه ي سرخالي، ريز خرد شده
طرز تهیه
به كمك چاقو سوراخ هايي داخل گوشت ايجاد كرده و داخل سوراخ ها سير بگذاريد.
سپس گوشت را به كمك نخ نسوز محكم بسته و بعد در روغن سرخ كنيد.
به آن نمك و فلفل پاشيده با هويج و پياز، ميخك، آب، برگ بو و فلفل سياه بگذاريد تا كاملا بپزد.اين كار را در فر هم مي توانيد انجام دهيد.
سپس بگذاريد سرد شود و يك ساعت در يخچال بگذاريد.
بعد از گذشت يك ساعت نخ را باز كرده و گوشت را به صورت ورقه هاي نازك برش دهيد.
سپس در ظرف چيده و سس را روي آن ريخته و با حلقه هاي ليموترش، زيتون سياه و جعفري خرد شده تزيين كنيد.
براي درست كردن سس تن تمام مواد آن را با وسيله غذاساز با هم مخلوط كنيد تا يك دست شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495