آشپزی - خوراک چند منظوره

مواد لازم
بادمجان2عدد متوسط
سوسيس۳عدد
كالباس ۳-۲ ورق
سيب زميني۱عدد متوسط
كدو۲عدد متوسط
پياز1عدد متوسط
گوجه فرنگي ۲عدد متوسط
فلفل دلمه اي ۱عدد متوسط
فلفل سبز تند به دلخواه
باميه 5-6عدد
قارچ4-5عدد
نمك، فلفل، اورگانوبه مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا تمام مواد را به صورت مربع هاي ريز و يك اندازه خرد كنيد.( برش نگینی )
تابه مناسبي را روي حرارت قرار دهيد و مقداري روغن بريزيد تا داغ شود.
اول بادمجانها را داخل تابه با حرارت زياد بريزيد.
بعد از 2-3 دقيقه سوسيس را به تابه اضافه كنيد و تند تند هم بزنيد بعد كه كمي رنگ سوسيس و بادمجانها تغيير كرد، سيب زميني و بعد باميه را به مواد اضافه كنيد.
چند دقيقه بعد پياز را داخل تابه بريزيد و حرارت را كمي ملايم كنيد.
مدام مواد را هم بزنيد.
سه – چهار دقيقه بعد كدو و كالباس خرد شده را اضافه كنيد و چند دقيقه بعد به ترتيب قارچ، فلفل دلمه اي و فلفل سبز را به مواد بيفزاييد و همچنان هم بزنيد تا مواد يك نواخت سرخ شوند.
در آخر كار گوجه فرنگي ها را به غذا اضافه كنيد و هم بزنيد و حرارت را بسيار ملايم كنيد.
بعد نمك و فلفل را اضافه كنيد و درب تابه را بگذاريد تا با آب گوجه و حرارت ملايم مواد خوب بپزند.
بعد از حدود 5 دقيقه خوراك آماده است.
در اين مرحله تصميم با شماست كه از اين خوراك به چه صورت استفاده كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882