آشپزی - کوکوی کنجد

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ یک عدد
جعفری خرد شده نصف لیوان
آرد سیب‌زمینی سه قاشق سوپ‌خوری
پیاز یک عدد
فلفل سبز نگینی خرد شده یک عدد
دانه کنجد ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری
زعفران دم‌کرده یک قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ ۵ عدد
شیر سه قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن نصف لیوان
نمک، دارچین و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و در یک قابلمه همراه با آب روی حرارت می‌گذاریم.
در کاسه بزرگی سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده می‌کنیم.
جعفری، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم.
آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد می‌افزاییم.
در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را می‌شکنیم، با چنگال می‌زنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
روغن را داغ می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و در تابه می‌ریزیم.
سپس با یک قاشق کاملاً روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ می‌نماییم.
تابه را با درپوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ می‌کنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882