آشپزی - سالاد ماکارونی دانمارکی

مواد لازم
نصف بسته ماکارونی صدفی
یک قاشق غذاخوری شوید خشک
نصف قاشق چای خوری نمک
250گرم کالباس خرد شده
چهار زرده تخم مرغ سفت شده
یک قاشق چای خوری سس خردل
یک فنجان خامه
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
مقداری خیارشور خرد شده
طرز تهیه
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند. زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل را به آن می افزاییم.
مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228