آشپزی - کوکوی جوانه

مواد لازم
هويج 3عدد
بادمجان 3عدد
پيازچه 20ساقه
فلفل دلمه اي 1عدد
جوانه ماش 1 پيمانه
قارچ 200گرم
تخم مرغ 4عدد
نمک به ميزان لازم
ادويه مخصوص 1 قاشق چايخوري
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
هويج را نيم پز کرده، بادمجان را حلقه اي کنيد و کمي تفت داده وهمراه با پيازچه خرد شده و فلفل دلمه اي نگيني درون ظرفي مخلوط کنيد.
جوانه ماش و قارچ ورقه شده را نيز همراه با تخم مرغ ها اضافه کرده، نمک و ادويه را بپاشيد و با چنگال خوب هم بزنيد تا تمام مواد مزه دار شوند.
در تابه اي روغن را گرم کنيد و مواد کوکو را پهن نماييد و فرصت دهيد تا خوب پخته و سرخ شود.
طرف ديگر را نيز سرخ کنيد. کوکو را مي توانيد همراه با خيار شور، ليموترش و گوجه فرنگي ميل کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744