آشپزی - کوکوی بادمجان تنوری

مواد لازم
بادمجان کبابي کرده 1 کيلوگرم
تخم مرغ 7 عدد
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
نمک به ميزان لازم
آرد 2 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده 1 قاشق چايخوري
پياز داغ 3 تا 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع به ميزان لازم
طرز تهیه
بادمجان کبابي را ساطوري کنيد.
در ظرف مناسبي، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و آرد را با چنگال بزنيد.
حالا بادمجان، زعفران و پياز را به آن بيفزائيد و روي اجاق بگذاريد و پس از داغ شدن، مايه ي کوکو را در آن بريزيد و هر دو طرف آن را سرخ کنيد.
خواص
بادمجان منبع بسيار خوب فيبر است و در انتخاب آن بايد دقت کنيد.
بادمجان بايد پوستي صاف و سفت داشته باشد و کلاهک انتهايي آن سبز رنگ و تازه باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228