آشپزی - کوکو سبزی

مواد لازم
3 عدد تخم مرغ
1 عدد تره فرنگي يا مقداري تره ايراني
4 تا 5 برگ کاهو
مقداري جعفري
نيم قاشق چايخوري بکينگ پودر
1 قاشق سوپخوري آرد
روغن به مقدار کافي
نمک و فلفل
ظروف و وسايل لازم
ماشين خرد کن آشپزخانه ،ماهي تابه 25 تا 28 سانتيمتر
سبزي کوکو 500گرم خرد شده
تخم مرغ 6تا8عدد
روغن مايع به ميزان لازم
آرد گندم يک يا 2قاشق غذا خوري
زرد چوبه يک دوم قاشق مربا خوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
گردو 50گرم خرد شده
زرشک پلويي يک قاشق غذاخوري
سبزي کوکو شامل
تره 200گرم
جعفري 150گرم
شويد 50گرم
شنبليله 20گرم
کاهو 30گرم
برگ کاهو 3عدد، براي تزيين
شنبلبله کمي
سير تازه 50 گرم (به دلخواه)
طرز تهیه
سبزي کوکو را خرد کرده و در کاسه ي مناسبي بريزيد .
سبزي را با يک قاشق غذا خوري آرد، نمک، زرد چوبه و فلفل مخلوط کنيد.
روغن را در تابه ي درداري ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا داغ شود.
2عدد از تخم مرغها را به سبزي اضافه کرده و هم بزنيد.
مقدار سبزي جات را يکسان بگيريد.
يعني اگر يک تره فرنگي تقريباً 50 گرم شد به همان مقدار هم برگ کاهو و جعفري استفاده کنيد.
سبزيجات را خوب بشوييد و بگذاريد آبش برود يا با دستمال کاغذي خشک کنيد.آنها را در ماشين آشپزخانه بريزيد و خوب خرد کنيد.
اگر ماشين آشپزخانه در دسترستان نيست مي توانيد با کارد خورد کنيد.
در آن صورت بايد سعي کنيد که خوب خرد شود.
بعد از يک دقيقه تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را يک دقيقه هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند(مايع نبايد خيلي شل باشد).
در صورت تمايل زرشک و گردو را نيز در آخر اضافه کرده و مايه را هم بزنيد(زرشک را قبل از اضافه کردن با يک قاشق آرد مخلوط کنيد).
مايه کوکو را در تابه آماده که روغن داخل آن داغ شده است ريخته و تابه را تکان دهيد.
با قاشق روي کوکو را صاف کرده در تابه را بگذاريد.
يکي دو دقيقه اول حرارت زير تابه زياد باشد بعد از اين مدت حرارت را کم کنيد.
سه عدد تخم مرغ و نيم قاشق بکينگ پودر را به آن بيفزاييد نمک و فلفل هم بزنيد و خوب مخلوط کنيد.
آرد را هم کم کم بيفزاييد و خوب به هم بزنيد تا آرد به هم نچسبد.
معمولاً اگر از ماشين آشپزخانه استفاده کنيد همه مواد را در همان ماشين مي توانيد مخلوط کنيد.
مقداري روغن را در يک ماهي تابه اي به قطر تقريباً 25 تا 28 سانتيمتر بريزيد و بگذاريد روغن داغ شود (ماهي تابه اگر کوچکتر باشد کوکو زياد ضخيم مي شود بزرگتر هم نازک ).
پس از اينکه روغن خوب داغ شد مايع را در آن بريزيد و خوب پهن کنيد تا تمام سطح ماهي تابه را بپوشاند.
بعد از 10تا15دقيقه که روي کوکو سفت و زيرآن سرخ شد، کوکو را در تابه ي ديگري بر گردانده، روغن اضافه کرده و بگذاريد روي ديگر آن نيز سرخ شود.
بعد ازسرخ شدن همراه با سبزي پلو ماهي،سبزي پلو،باقلا پلو و يا به تنهايي سرو کنيد.
شعله را کم کنيد و سر ماهي تابه را ببنديد.
پس از چند دقيقه کنترل کنيد که يک طرف آن خوب سرخ شده است.
وقتي طرف اول آن سرخ شد با احتياط کوکو را پشت و رو کنيد.
از اين به بعد سر ماهي تابه را نبنديد تا آب آن کاملاً تبخير شود.
وقتي دو طرف کوکو سرخ شد آن را از روي اجاق برداريد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744