آشپزی - کتلت میگو

مواد لازم
ميگوي پوست کنده 500 گرم
نمک به دلخواه
سيب زميني 2 عدد
پياز 2 عدد
زردچوبه نصف قاشق سوپخوري
فلفلنصف قاشق چايخوري
آرد گندم 1 استکان
تخم مرغ 1 عدد
روغن 4 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
ميگوي پاک شده را با آب و نمک بپزيد.
سپس همراه با سيب زميني و پياز پوست کنده چرخ کنيد.
مخلوطي از زردچوبه، فلفل، نمک و آرد را به مايه ي ميگو اضافه کنيد.
تخم مرغ را نيز بيفزاييد و همه ي مواد را با هم خوب ورز دهيد.
روغن را در ماهيتابه بريزيد تا داغ شود.
مقداري از مايه را در کف دست پهن کنيد و دو طرف آن را در روغن سرخ کنيد.
در پايان کتلت ها را در ديس چيده و اطراف آن را با سبزيجات و سيب زميني سرخ شده و نخود فرنگي تزيين کنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228