آشپزی - کتلت مرغ با بادام

مواد لازم
کره50 گرم
قارچ خردکرده100 گرم
مغز نان سفيد 80 گرم
شير250 ميلي ليتر (يک پيمانه)
سينه مرغ خردکرده1عدد
پياز کوچک خردکرده1 عدد
ادويه، دارچين، جوز، زيره و ميخک 1قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
بادام آسياب کرده1 پيمانه
تخم مرغ3 عدد
پودر سوخاري به ميزان لازم
طرز تهیه
ابتدا کره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد و قارچ را در آن تفت دهيد تا آبش تبخير شود.
آن گاه مغز نان را در شير بخيسانيد.
سپس مرغ و قارچ را با چرخ گوشت چرخ کنيد و با مغز نان، پياز، ادويه، نمک، فلفل، بادام و تخم مرغ مخلوط سازيد.
حالا 2 عدد تخم مرغ ديگر را کاملاً با چنگال بزنيد.
اکنون هر بار به اندازه يک عدد پرتقال کوچک از مواد برداريد و با دست گرد کنيد يا به شکل بيضي درآوريد.
سپس آن ها را در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاري بغلتانيد و در روغن فراوان سرخ کنيد.
اينک کتلت را در ظرف مناسبي بچينيد و به دلخواه تزئين نمائيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495