آشپزی - کتلت ماهی به طریقه ی نروژی

مواد لازم
فيله ماهي تازه يا يخ زده 600 تا 700گرم
پياز متوسطيک عدد
تره فرنگي 3تا 4 شاخه
تخم مرغ2عدد
نشاسته سيب زميني يا ذرت يک قاشق غذاخوري
مارگارين60 گرم
روغن مايع3قاشق غذاخوري، سر پر
آب ليموبه مقدار لازم
نمک وفلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
ماهي را شسته، آب آن را گرفته وخشک کنيد.
قطعات ماهي را در يک ظرف گود به آب ليمو آغشته کرده وبه مدت 10 دقيقه به همين صورت کنار بگذاريد.
تره فرنگي ها را شسته، برگ هاي سبز آن را براي مصرف سوپ کنار گذاشته وقسمت هاي سفيد آن را به حلقه هاي گرد کوچک ببريد.
ماهي را چرخ کرده ونشاسته سيب زميني يا ذرت، تخم مرغ، نمک وفلفل را اضافه کرده وخوب مخلوط کنيد.
پياز را پوست کنده و رنده کنيد و به مخلوط بالا اضافه کنيد.
مارگارين را در يک تابه داغ کرده و از گوشت ماهي به اندازه ي نارنگي گلوله هايي برداشته وکمي پهن کنيد وبه مدت 10 دقيقه آن ها را سرخ کرده وکنار بگذاريد.
تره فرنگي ها را نيز سرخ کرده و نمک و فلفل بزنيد.
دريک ديس مناسب کتلت ها را چيده و تره فرنگي ها را کنار آن دورچين کرده وبا چند شاخه جعفري وليمو ترش تزيين کنيد.
نکات
اين دستور 30گرم کربوهيدرات، 160 گرم پروتئين، 140 گرم چربي و 2020 کيلو کالري انرژي دارد.
اين غذا در شمال کشورهاي اروپايي مثل نروژخيلي متداول است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882