آشپزی - کتلت عدس

مواد لازم
عدس يک و نيم پيمانه
تخم مرغ يک عدد
پودر نان تست يا باگت نصف پيمانه
پياز کوچک يک عدد، رنده شده
سير بزرگ يک حبه، پوره شده
شير 2قاشق غذاخوري
جوز هندي اندکي، رنده شده
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافي
جعفري تازه يک و نيم قاشق غذاخوري پر
روغن براي سرخ کردن کتلت ها
طرز تهیه
عدس را به مدت چند ساعت خيس کرده و بعد از آبکشي آن را با آب بپزيد تا جايي که آب عدس، کاملاً به خورد آن رفته و ته بکشد.
سپس عدس را با گوشت کوب و يا با دستگاه غذاساز، خوب له کنيد و بگذاريد تا کاملاً سرد شود.
بهتراست بعد از ولرم شدن آن را در يخچال بگذاريد تا خوب سرد و سفت شود.
بعد از سرد شدن عدس، بقيه مواد را مانند مايه کتلت و کوکوها به آن اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا مواد منسجم شود.
دراين مرحله دقت کنيد اگر مايه در دست قابل شکل گرفتن بود مي توانيد کتلت را سرخ کنيد ولي اگر شل بود مقدار بيشتري پودر نان را به آن اضافه کنيد.
تا هنگام سرخ شدن نپاشد و وا نرود.
از مايه به اندازه ي دلخواه برداشته و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنيد.
دقت داشته باشيد که روغن اين کتلت نبايد زياد باشد.
خواص
اين دستور260گرم کربوهيدرات،115گرم پروتئين، 60گرم چربي و2040کيلوکالري انرژي دارد.
نکات
فقط بايد در انسجام مواد دقت کنيد. بهتراست اول يکي از کتلت ها را در روغن سرخ کنيد تا اگر وا رفت بتوانيد دوباره پودر نان را به آن اضافه کنيد و مواد شما هدر نرود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221