آشپزی - سالاد سیب

مواد لازم
سیب 3 عدد
كشمش سبز50 گرم
مغز كاهوی خرد شده 1فنجان
گرودی پوست گرفته دولپه شده نصف فنجان
زیتون سبز و سیاه 10 یا 12عدد
هویج آب پز شده با گلاب 3 عدد
سس سیب نصف فنجان
آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
سیب را پوست گرفته و ورقه می كنیم. با آبلیمو مخلوط تا رنگ آن تیره نشود. كشمش سبز را شسته و آن را روی دستمال تمیزی می ریزیم تا آبش كشیده شود. سپس كاهو، هویج، سیب و كشمش را در ظرف سالاد ریخته و با گردو و زیتون روی سالاد را تزئین می كنیم. هنگام سرو از سس سیب استفاده می كنیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228