آشپزی - مربای گل محمدی

مواد لازم
یك كیلو گل محمدی تازه
دو كیلو شكر
2 شیشه متوسط گلاب
كمی گلبرگ رز آتشین برای خوشرنگ شدن رنگ مربا
نصف استكان كوچك آبلیمو
طرز تهیه
گلبرگ های گل محمدی را تمیز كرده، آنها را در آب فراوان بشوئید.
سپس آنها را در صافی قرار دهید تا آب گلبرگ ها كشیده شود.
شكر و گلاب را در قابلمه نسبتاً بزرگی ریخته و بگذارید شربت غلیظ شود.
سپس بگذارید شربت كاملاً خنك شود.
گلبرگ ها را در آن ریخته و گلبرگ های رز را هم در یك كیسه پارچه ای كوچك بریزید و در كیسه را بسته و در قابلمه قرار دهید.
در ظرف را هم بگذارید تا گلبرگ ها با بخار بپزد و شربت آن قوام بیاید.
آبلیمو را هم اضافه كنید و پس از این كه مربا خوشرنگ شد، كیسه را از مربا خارج كرده و شربت آن را امتحان كنید.
در صورتی كه مربا آماده بود، ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنك شود و بعد آن را در شیشه بریزید.
نکات
گلبرگ ها را پس از چیدن فقط یك روز می توان نگهداری كرد.
برای پخت گلبرگ های خشك بهتر است پس از تمیزكردن و شستن، آنها را یك ساعت در گلاب خیس كنید تا برای پخت آماده شوند.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495