آشپزی - سالاد روس

مواد لازم
2لیوان سیب زمینی پخته و خرد شده
1لیوان نخود سبزپخته
یک دوم لیوان لبو یا هویج پخته و خرد شده
1لیوان یا 1قوطی تن ماهی کالباس خرد شده یا تن ماهی
یک دوم لیوان سبزی خرد شده (نعناع، جعفری و ترخون)
یک دوم لیوان خیارشور
3تا 4قاشق غذاخوری سرکه
یک دوم شیشه سس280 گرمی سس مایونز
بمقدار کافی نمک و فلفل
طرز تهیه
سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته (در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم.
مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی، خیارشور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به ذکر است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
خواص
این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است.
این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495