آشپزی - مربای توت فرنگی

مواد لازم
توت فرنگی 1 کیلو گرم
شکر 1-1.5 کیلوگرم
طرز تهیه
توت فرنگی ها را پس از پاک کردن و شستن در ظرف شیشه ای یا لعابی ریخته و لابلای آن را شکر می پاشیم و می گذاریم 24 ساعت در یخچال بماند.
سپس روز بعد قابلمه را روی حرارت گذاشته تا جوش آید و پس از جوش آمدن 15 دقیقه بجوشد.
مربا را سریع سرد نموده و 24 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.
روز بعد توت فرنگی ها را از شهد خارج کرده و شهد آن را می جوشانیم تا غلیظ شود، سپس توت ها را در شهد ریخته و می گذاریم سریع سرد شود و مجدداً در یخچال می گذاریم.
روز سوم در صورتی که غلظت شهد مربا کم باشد 15 دقیقه دیگر می جوشانیم.
با این روش توت فرنگی های مربا کاملاً خوش فرم و برجسته و محکم می ماند و حالت له شده ندارد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744