آشپزی - مربای پوست هندوانه

مواد لازم
پوست هندوانه نیم کیلو
شکر سه و نیم پیمانه
آب 2 پیمانه
جوهر لیمو یک قاشق چایخوری
آب آهک به مقدار لازم
هل مقداری
طرز تهیه
برای آن که این مربا را درست کنید قسمت سبز پوست هندوانه را جدا کنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید سپس آن ها را به مدت یک شب در آب آهک قرار دهید، سپس آبکش کنید و حدود 4الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید.
سپس مجدداً آبکش کنید بعد آنها را 10 دقیقه در آب بجوشانید.
در ظرفی دیگر شکر و 2 پیمانه آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا شیره بجوشد سپس پوست های هندوانه و هل را به شیره اضافه کرده و صبر کنید 5 دقیقه در شیره بجوشد.
حال جوهر لیمو را اضافه کنید و بعد از چند جوش زیر حرارت را خاموش کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228