آشپزی - مربای پسته

مواد لازم
آب ۴ پیمانه
شکر ۱ کیلو
پسته‌ای که هنوز نرسیده است ۱ کیلو
آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه
بعد مقداری آب در ظرفی ریخته و می‌جوشانیم، پسته‌ها را در آب جوش ریخته تا کاملاً پخته شوند، سپس پسته‌ها را در آبکش ریخته و مجدداً در آب سرد قرار می‌دهیم تا تلخی خود را پس دهد.
در این فاصله شکر را با آب مخلوط نموده، روی حرارت ملایم قرار داده و می‌جوشانیم تا شربت کاملاً قوام یابد.
پس از آن پسته‌ها را از آب سرد خارج کرده، به شربت قوام آمده اضافه می‌کنیم تا چند جوش بزند.
زمانی که رنگ سبز خوشرنگی به خود گرفت، آبلیمو را اضافه نموده، چند جوش که زد زیر اجاق را خاموش می‌کنیم.
پس از سرد شدن مربا را در ظرف مورد نظر می‌ریزیم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495