آشپزی - مربای پرتقال درسته

مواد لازم
پرتقال۶ عدد
قند قدری
شکر ۲ کیلو
برگ شلغم قدری
طرز تهیه
پرتقال را تمیز بشوئید و با دستمال خشک کنید.
قند کلوخه را به دو قسمت نموده، و با هر یک از آن قطعات پرتقال را در دست گرفته پوستش را بسائید تا رنگ قند زرد گردد.
قطعات قندی که رنگش زرد شد، در ظرف جداگانه ریخته بعدا ار آن شربت پرتقال درست کنید.
پس از اینکه پرتقال‌ها سائیده شد، آنها را در یک ظرف آب انداخته و در هوای آزاد بگذارید تا دو روز در آب بماند، آب ظرف باید روزی سه بار عوض شود.
بعد از دو روز پرتقال‌ها را از آب در آورده و آنها را در دیگ نسبتاً بزرگی که محتوی آب جوش است بریزید و سپس آنها را از روی آتش برداشته و در آبکش صاف کنید، این را شش بار تکرار کنید و در دفعه ششم بگذارید پرتقال‌ها آنقدر بجوشد که حتی پوستش هم بپزد.
سپس پرتقال‌ها را از دیگ در آورده بگذارید هوا بخورد، دو کیلو شکر را بجوشانید و در آن شش نخود جوهر لیمو بریزید، وقتی‌که موقع قوام آمدنش نزدیک گردید، پرتقال‌ها را در دیگ بگذارید تا بپزد.
مربای پرتقال درسته آماده است آن را تا مدت‌ها می‌توانید سرو کنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495