آشپزی - مربای بهار نارنج

مواد لازم
گل بهار نارنج 250 گرم
شکر 1 – 1.5 کیلوگرم
جوهر لیمو 1 قاشق مرباخوری
آب 4 – 6 لیوان
طرز تهیه
در ظرفی گلهای بهار نارنج را ریخته و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا 5 دقیقه بجوشد.
آن را در صافی ریخته و مجدداً این کار را 3 بار تکرار می نماییم، سپس گلها را در آب سرد ریخته و 2-3 ساعت در آب نگه می داریم.
در این مدت چند بار آب آن را عوض می کنیم.
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم سپس گلها را در آن ریخته و جوهر لیمو را نیز اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شده و سطح آن پر حباب گردد.
نکات
این مربا در صورتی که با گل بهار نارنج تازه تهیه شود، بسیار خوش طعم و لذیذ خواهد شد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,327,882