آشپزی - مربای به

مواد لازم
به 1 کیلو گرم
شکر 1.5 کیلوگرم
دانه هل مقداری
آب 4-6 لیوان
طرز تهیه
به ها را پس از شستن یا به صورت پرهای پرتقال یا حلقه حلقه و یا قطعات ریزتر ولی مناسب، خرد می نماییم و در داخل ظرف مسی تمیزی می ریزیم و آب بر روی آن ریخته روی حرارت می گذاریم تا بمدت 10 دقیقه تا یک ربع بجوشد.
سپس در صورتی که شکر کاملاً تمیز بود روی آن ریخته و حرارت را بسیار کم می کنیم تا آرام بجوشد (در ظرف مربا را نیز می بندیم تا خوش رنگ تر شود).
در پایان پخت یعنی زمانیکه مربا نزدیک به آماده شدن می باشد، دانه های هل را اضافه کرده و روی در ظرف مربا، دم کنی می گذاریم و شعله زیر آن را نیز کمی کم می کنیم تا مربا کاملاً رنگ بیندازد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495