آشپزی - شور مخلوط

مواد لازم
كرفس‌ یك‌ بوته‌
خیار شور یك‌ كیلو و نیم‌
گل‌ كلم‌ یك‌ كیلو
پیاز ترشی‌ یك‌ كیلو
فلفل‌ سبز ۴۰۰ گرم‌
سبزی‌ ترشی‌ یك‌ كیلو و نیم‌
هویج‌یك‌ كیلو
سیر ۳۰۰ گرم‌
نمك‌ به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه
ابتدا در ظرفی‌ آب‌ بریزید و به‌ ازای‌ هر بیست‌لیوان‌ آب‌، دو چهارم‌ لیوان‌ نمك‌ بریزید.
سپس‌آب‌ را روی‌ حرارت‌ قرار دهید تا جوش‌ بیاید.پس‌ از آن‌، بگذارید تا آب‌ سرد شود.
‌مقداری‌ از سبزی‌ها را كه‌ از قبل‌ شسته‌ و خرد كرده‌اید و در ظرفی‌ كه‌ برای‌ شورانداختن‌ در نظرگرفته‌اید، بریزید.
مقداری‌ از باقی‌ مواد (گل‌كلم‌،فلفل‌، خیار، پیاز سیر، هویج‌، كرفس‌) را نیز خردكنید و روی‌ سبزی‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ لایه‌لایه‌ مواد را روی‌ هم‌ قرار دهید، تا ظرف‌تان‌ پرشود.
سپس‌ آب‌ نمك‌ را روی‌ مواد بریزید; به‌حدی‌ كه‌ ظرف‌ پرشود و در ظرف‌ را محكم‌ ببندید.
بهتر است‌ این‌ ظرف‌ را حداقل‌ به‌ مدت‌ دو روز دریك‌ محیط گرم‌ قرار دهید.
پس‌ از پانزده‌ روز شورشما جا افتاده‌ و آماده‌ مصرف‌ است‌.
توجه‌ داشته‌باشید كه‌ سبزی‌ها و باقی‌ موادتان‌ نباید اصلا آب‌داشته‌ باشد و در ظرفتان‌ نیز باید حتما محكم‌ باشد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,326,228