آشپزی - ترشی مخلوط ریواس و کرفس

مواد لازم
ريواس5ساقه
کرفس2ساقه
سرکه 3پيمانه
نمک1قاشق سوپخوري(14گرم)
سبزي (ريحان،جعفري، گشنيز، نعناع،ترخان، مرزه و شنبليله خرد شده)200گرم
سير(خردشده)4 حبه (20گرم)
زردچوبه15 قاشق چايخوري (45گرم)
فلفل کبابي قرمز (خردشده)1عدد(15 گرم)
طرز تهیه
برگ هاي ريواس را جدا کرده و ساقه هاي آن را پوست بگيريد و به همراه کرفس خرد کنيد و با سرکه و نمک حدود پنج دقيقه بجوشانيد.
بگذاريد تا خنک شود.
سپس سبزي،سير، زردچوبه و فلفل کبابي را به مخلوط ريواس بيفزائيدو همه ي مواد را در ظرف در دار بريزيد.
اين ترشي پس از دو ماه رسيده است.
نکات
توجه داشته باشيد سبزيجات کاملاً پس از شستن خشک شود سپس به مخلوط ترشي اضافه کنيد.
-دقت کنيد سرکه به حدي باشد که روي ترشي را بپوشاند تا مانع از کپک زدن آن شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744