آشپزی - ترشی گیلاس

مواد لازم
گيلاس 1کيلو
شکر سفيد3 قاشق غذاخوري
سرکهيک و نيم ليتر
فلفل سياه يا سفيد درسته10 عدد
برگ بو ورزماري تازه تعدادي
طرز تهیه
ابتدا گيلاس را شسته و دم آن را بگيريد و روي پارچه اي پهن کنيد تا خشک شود.
سپس گيلاس را داخل شيشه ريخته و لابه لاي آن برگ بو،رزماري و فلفل بگذاريد.
آب را با شکر بجوشانيد تا قوام آيد؛در اين مرحله سرکه را نيز بيفزاييد،شربت به دست آمده را 10 دقيقه ديگر جوشانده سپس آن را از روي حرارت برداريد تا کمي ولرم شود.
مايع را روي ميوه بريزيد،در شيشه را طوري ببنديد که هوا داخل آن نفوذ نکند.
پس از 10 روز ترشي قابل استفاده است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495