آشپزی - ترشی گوجه گیلاسی

مواد لازم
گوجه گيلاسي نيم كيلو
فلفل قلمي چند عدد
ترخان، گشنيز، مرزه و ريحان ازهركدام چند شاخه
نمك مقداري
تخم گشنيز 1 قاشق چايخوري
آب 1 ليوان
سركه سفيد 1 ليوان
طرز تهیه
گوجه فرنگي، فلفل و سبزي ها را خوب شسته و بگذاريد تا كاملا خشك شوند.
گوجه ها را با خلال دندان يك سوراخ كنيد و تمام مواد را درون يك شيشه تميز بريزيد.
سركه و آب را چند دقيقه باهم بجوشانيد و بعد از سرد شدن روي گوجه فرنگي ها بريزيد.
در شيشه را محكم ببنديد و آن را در جاي خنك نگهداري كنيد.
اين ترشي پس از 15 روز آماده است.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,320,221