آشپزی - ترشی گَُرما ( قورمه)

مواد لازم
پياز داغ 3 قاشق سوپخوري
گوشت300 گرم، خورشي
آلوچه 15 عدد
لوبيا چشم بلبلي يك دوم پيمانه
محلول زعفران 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
گوشت را در پياز داغ تفت دهيد تا آب آن كشيده شود، سپس 2 پيمانه آب اضافه كنيد تا نيم پز شود. لوبيا را كه از 2 ساعت قبل خيسانده ايد و آلوچه خورشي را اضافه كرده و خورش را بپزيد تا جا بيفتد.
در آخر محلول زعفران را اضافه كنيد.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744