آشپزی - ترشی شلغم

مواد لازم
شلغم1 کيلو
سرکه سفيدمقداري
نمک3 قاشق غذا خوري
غوره 500 گرم
زنجبيل تازه 1 بوته
فلفل قرمزچند عدد
آب غوره نيم کيلو
آب جوشيده سرد شده مقداري
طرز تهیه
ابتدا شلغم ها با پوست کاملاً شسته و کنار مي گذاريم به مدلهاي مختلف قالب زده و مقداري نمک به آنها مي زنيم.
بعد از اينکه 2 ساعت ماند آب جوشيده سرد شده را روي آن ريخته بعد شلغم ها را خشک کرده درون ظرف مورد نظر می ریزیم.
بعد غوره، زنجبيل، فلفل قرمز ونمک مي ريزيم بعد مي توانيد هم از آب غوره استفاده کنيد و هم از سرکه سفيد.
اين ترشي بعد از 15 روز کامل رسيده مي شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495