آشپزی - پیتزای دریایی

مواد لازم
سه چهارم لیوان آرد
یك قاشق چای خوری بیكینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمك
یك سوم لیوان شیر
دوقاشق سوپ خوری روغن مایع
120 گرم پوره گوجه فرنگی
یك قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
یك حبه سیرله شده
یك قاشق چای خوری پودر ارگانو
یك قاشق چای خوری پودر جعفری
به میزان لازم نمك و فلفل
سه چهارم لیوان میگو
2-3 عدد ( بدون هسته) زیتون سیاه یا سبز
150 گرم پنیر پیتزا
یك عدد كنسرو كیلكا
طرز تهیه
آرد، بیكینگ پودر و نمك را داخل كاسه ای ریخته، شیر و روغن را اضافه می كنیم و مرتب هم می زنیم. خمیر را ورز داده و بصورت توپ در می آوریم (اگر خمیر چسبنده بود كمی آرد اضافه می كنیم و اگر خیلی سفت بود شیر می افزاییم). روی خمیر پوشش كشیده و می گذاریم خمیر نیم ساعت بماند.
پوره گوجه فرنگی، رب گوجه، پودر جعفری و ارگانو و سیر له شده را در ماهی تابه كوچكی با هم مخلوط كرده، روی حرارت كم قرار می دهیم تا غلیظ شده و به صورت سس در آید. خمیر را در ظرفی با قطر 30 سانتی متر پهن می كنیم.
سس آماده شده را بعد از سرد شدن روی خمیر می مالیم، طوریکه کناره های خمیر آغشته نشود. سپس روی سس میگوی خرد شده، ماهی کیلکا و زیتون را می چینیم . پنیر پیتزا را برش نازك داده و روی بقیه مواد چیده و كمی پودر ارگانو می پاشیم.
فر را از 20 دقیقه قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن كرده، پیتزا را درون فر گذاشته تا زمانی كه روی پنیر طلایی شود.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,322,744