آشپزی - ترشی بندری
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
بازی و سرگرمی
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
یک بسته تمرهندی
پنجاه گرم موسیر
سه عدد هویج
سه عدد خیار
یک لیوان رب انار ترش
سه عدد بادمجان متوسط
یک بوته سیر
3-2 شاخه کرفس
یک کیلو گل کلم
کلم سفيد 1 عدد
خيار ريزنيم کيلو
هويجنيم کيلو
سير 5 حبه
موسير 100گرم
آب گوجه فرنگي3 ليوان
رب گوجه4 قاشق غذاخوري
سرکهبه ميزان لازم
فلفل سبز مقداري
نمک،جوز هندي،تخم گشنيز مقداري
پنجاه گرم فلفل سبز ریز
نیم کیلو سیب زمینی ترشی
یک تا دو قاشق سوپ خوری ادویه ترشی
پنج عدد گوجه فرنگی کال
یک لیوان آب گوجه فرنگی غلیظ
یک لیوان سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون)
طرز تهیه
فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.
تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.
گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.
ابتدا کلم سفيد را خوب شسته سپس خيار و هويج را هم شسته همه مواد را خرد کرده و روي پارچه خشک مي کنيم.
بعد همه مواد را درون قابلمه ريخته سير و موسير و آب گوجه فرنگي و رب و سرکه را هم اضافه کرده بعد چند جوش که خورد خاموش کرده نمک،جوز هندي،تخم گشنيز را کمي تفت داده و به ترشي اضافه مي کنيم.
بعد درون ظرف دلخواه ريخته و فلفل سبز را هم درون آن مي ريزيم.
هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.
برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.
خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.
بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.
سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.
ادویه ترشی، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.
مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.
مراثی (نوحه) توسط کربلایی جواد مقدم بمناسبت ایام فاطمیه درباره حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها از سایت راسخون با عنوان کربلایی جواد مقدم - ایام فاطمیه (اسفند 94) - میبد - از تو روضه تا حرم من میخوام سفر کنم (شور)
ادعیه (دعاخوانی) توسط حاج ابوالفضل بختیاری درباره زیارت جامعه کبیره از سایت عقیق با عنوان زیارت جامعه کبیره بخش سوم
سخنرانی توسط مرحوم علامه جعفری درباره دین از سایت راسخون با عنوان نقش حوادث و رویداد ها
مناجات توسط حاج محمود کریمی بمناسبت رمضان المبارک از سایت راسخون با عنوان حاج محمود کریمی - سال 1395 - شب نوزدهم ماه مبارک رمضان - آلوده دامانم خود را رساندم (مناجات)
مدایح (به شادی ) توسط حاج حسین سیب سرخی بمناسبت ذی القعده درباره امام رضا علیه السلام از سایت تبیان با عنوان در آستان خوبی
تلاوت توسط استاد محمد محمود طبلاوی درباره 15 - حجر از سایت الکعبه با عنوان الحجر والنصر والأذان
اذان توسط استاد محمود علی البنا از سایت شهید آوینی با عنوان گلبانگ اذان
ندبه انتظار بمناسبت شعبان المعظم درباره حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف از سایت شهید آوینی با عنوان به خوبا سر میزنی مگه ما بدا دل نداریم/محمد رضا اغاسی
درس حوزوی توسط آیت الله العظمی جوادی آملی درباره 6 - انعام از سایت راسخون با عنوان سوره ی انعام آیات 40 تا 45
ترتیل توسط استاد ابراهیم الاخضر درباره 60 - ممتحنه از سایت mp3quran.net با عنوان قرآن کریم سوره ممتحنه - حفص از عاصم
کلیپ سخنان توسط حجت الاسلام و المسلمین پناهیان درباره دین از سایت راسخون با عنوان احترام خدا برای عروسی! -کلیپ تصویری
کتاب صوتی توسط امام خمینی (ره) از سایت راسخون با عنوان کتاب صوتی چهل حدیث امام خمینی ره - حدیث شماره 07
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
خدمات تلفن همراه
مر
ا
جعه: 174,329,551