آشپزی - ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم
يك فنجان سير كوبيده شده
51 كيلو سبزي ترشي
يك قاشق سوپ‌خوري ادويه
يك قاشق سوپ‌خوري نمك
3 كيلو بادمجان قلمي‌كوچك
به‌ ا‌ندازه لازم سركه
طرز تهیه
سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي‌سبزي‌هاي معطر محلي است. سبزي‌ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي‌گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي‌كنيم.
براي تهيه اين ترشي، از بادمجان‌هاي كوچك استفاده مي‌كنيم.
اگر بادمجان‌ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي‌داريم و به همين ترتيب آنها را در حالي كه يك برش3 سانتي‌متري در وسط بادمجان‌ها ايجاد كرده‌ايم، در سركه مي‌جوشانيم.
به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است.
ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي‌دهيم تا بادمجان‌ها كمي‌بپزد ولي له نشود.
سبزي ترشي خرد شده را درظرف تقريباً بزرگي مي‌ريزيم وسير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم.
بعد از مخلوط كردن آنها، شكم بادمجان‌ها را از اين مخلوط پرمي‌كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي‌ريزيم.
سپس روي مواد سركه مي‌ريزيم تا سركه روي بادمجان‌ها را بگيرد. در آنها را محكم مي‌بنديم و در جاي خنك نگه مي‌داريم.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495