آشپزی - همبرگر با قارچ

مواد لازم
پیاز كوچك خردشده1عدد
قارچ خردشده 150 گرم
گوشت چرخ شده450 گرم
مغز نان سبوس دار50 گرم
سبزیجات خشك مخلوط1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپخوری
آرد برای فرم دادن به همبرگر مقدار كمی
نمك و فلفل به اندازه كافی
نان همبرگری كوچك 8 عدد
كاهو و سس دلخواه برای سرو كردن به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن همبرگر كمی
طرز تهیه
پیاز و قارچ را در دستگاه خردكن یا چرخ گوشت 3-2-1 بریزید ودستگاه را روشن كنید تا پیاز و قارچ خوب خرد شوند. گوشت، مغزنان، سبزی خشك، رب گوجه فرنگی و نمك و فلفل را اضافه كنید و چند ثانیه دیگر دستگاه را روشن كنید تا مواد خوب مخلوط شوند.
این مخلوط را به هشت قسمت مساوی تقسیم كنید. دست ها را به كمی آرد آغشته كنید و هر یك از این قسمت ها را با دست به صورت یك همبرگر گرد و صاف درآورید.روغن را در تابه ای داغ كنید و همبرگرها را در روغن سرخ كنید تا دو طرف آنها برشته شوند.
می توانید آنها را به جای سرخ كردن در تابه در گریل كباب كنید. همبرگر را به صورت داغ با نان همبرگری، كاهو و سس دلخواه سرو كنید.
خدمات تلفن همراه
مراجعه: 174,324,495